L'horror que ve de la Xarxa
Una immersió en el món de les Creepypastas

Has sentit mai una història tan espantosa que et fa qüestionar la realitat? Benvinguts al món de les Creepypastas, les històries d’horror nascudes a Internet que han captivat a milions d’internautes.

Comparteix

Les Creepypastas són històries curtes d’horror creades i compartides a través d’Internet. A diferència d’altres subgèneres d’horror, les Creepypastas són sovint anònimes i es difonen principalment a través de fòrums i xarxes socials.

El terme Creepypasta prové de la combinació de les paraules creepy (espantós) i copypaste (un text copiat i enganxat múltiples vegades). Originalment, eren històries simples que es compartien en fòrums com 4chan, però amb el temps han evolucionat en obres més complexes, incloent-hi vídeos, imatges i fins i tot jocs.

Característiques Principals:
• Anonimat: Moltes Creepypastas són anònimes, donant-los un aire de misteri.
• Format Digital: Principalment es difonen a través d’Internet.
• Interactivitat: Algunes inclouen elements interactius com vídeos o imatges.

Amb la popularitat de plataformes com Reddit i YouTube, les Creepypastas han guanyat una gran visibilitat. Històries com Slender ManJeff the Killer han transcendit la xarxa i han estat adaptades en pel·lícules i llibres.

Les Creepypastas són una manifestació moderna de la nostra necessitat ancestral d’explicar històries d’horror. Amb la seva naturalesa anònima i la seva capacitat per adaptar-se als nous mitjans, aquest subgènere té un futur brillant i segurament continuarà captivant la imaginació del públic.

Obres destacades

Escriu el teu relat

T’engresques a escriure un conte sobre els Creepypastas? Desperta la teva imaginació més tètrica i envia’ns un microrelat que ens faci tremolar!