L'única regla del viatge és: no tornis com te'n vas anar. Torna diferent.

8

Aventures familiars: Guia per viatjar amb nens i gossos

Viatjar en família és una experiència meravellosa que crea records impagables. Però quan la teva família inclou nens i gossos, la planificació i la preparació són clau per garantir que tothom gaudeixi del viatge. En aquest article, explorarem com organitzar un viatge en família que sigui divertit tant per als més petits com per a les nostres mascotes.

Planificar és clau

Quan viatges amb nens i gossos, la planificació és essencial. Cal pensar en allotjament, transport, i activitats que siguin adequades per a tots els membres de la família.

Escollir el Destí Adequat

És important escollir un destí que ofereixi activitats i llocs d’interès per a nens i que també sigui amigable amb els gossos. Algunes opcions podrien ser parcs de caravanes, platges o destinacions de muntanya.

Allotjament Familiar i Pet-Friendly

Assegura’t que l’allotjament que escullis accepti gossos i estigui preparat per acollir nens. Busca hotels o cases de vacances que tinguin espais verds per als gossos i zones de jocs per als nens.

Equipatge i necessitats

Què portar per als nens

A part de la roba i articles de tocador, és bo portar joguines, llibres i jocs per entretenir els nens durant el viatge. També és recomanable portar medicaments bàsics i una manta o coixí per si fan la migdiada.

Què portar per als gossos

Per als gossos, no oblidis portar el seu menjar, una corretja, joguines, i una manta o llit perquè dormin. També és important portar bosses per recollir les seves deposicions i un bol d’aigua portàtil.

Activitats per a tota la família

Excursions i passejades

Les excursions i passejades són una gran manera d’integrar als gossos en les activitats familiars. Busca rutes de senderisme que siguin adequades per a nens i gossos.

Visitar parcs i platges

Els parcs i platges solen ser llocs on tant els nens com els gossos poden córrer i jugar. Assegura’t que la platja o parc que visitis permeti l’entrada de gossos.

Viatjar en família amb nens i gossos pot ser una experiència increïble amb una mica de planificació i preparació. Escollir el destí adequat, portar tot el necessari i planificar activitats que tots puguin gaudir farà que el teu viatge en família sigui inoblidable.

Recursos

  1. Bring Fido: Un lloc web que ofereix informació sobre hotels, restaurants i activitats que accepten gossos a tot el món.
  2. Family Vacation Critic: Un recurs en línia amb consells i recomanacions per a viatges en família, incloent-hi destinacions i allotjaments adequats per a nens.

Llibres d’interès a la Biblioteca