Home Invasion
Intrusos a Casa

Imagina’t que estàs a casa, en el teu espai segur, quan de sobte aquesta seguretat es trenca. Descobreix l’horror de la Home Invasion, un subgènere que explora les nostres pors més íntimes dins les quatre parets de casa nostra.

Comparteix

L’horror de la Home Invasion és un subgènere que se centra en la violació de l’espai personal i la llar. A diferència d’altres subgèneres de terror, aquest no necessita elements sobrenaturals o escenaris exòtics. La por sorgeix de la realitat crua: l’atac a la teva pròpia llar.

Aquest subgènere té les seves arrels en el cinema i la literatura, amb pel·lícules com Funny Games i Panic Room que han establert les bases. Amb el temps, ha evolucionat per incloure sèries de televisió i fins i tot videojocs, ampliant així la seva influència i abast.

Característiques Principals:

  • Espai Confinat: La majoria de les històries es desenvolupen en un sol lloc, com una casa o un apartament.
  • Realisme: Les situacions són plausibles, augmentant així la tensió i la por.
  • Joc Psicològic: Hi ha una gran càrrega de manipulació i joc mental entre els intrusos i les víctimes.

L’horror de la Home Invasion ens fa qüestionar la nostra pròpia seguretat i ens mostra que la veritable por pot estar molt a prop, fins i tot dins de casa nostra. És un subgènere que continua evolucionant, captivant audiències amb les seves trames intensament realistes i personatges complexos.

Obres destacades

Escriu el teu relat

T’engresques a escriure un conte sobre la Home Invasion? Desperta la teva imaginació més tètrica i envia’ns un microrelat que ens faci tremolar!