Mira el món. És més fantàstic que qualsevol somni.

5

Imants, postals i més: ets un viatger o un museu ambulant?
10 senyals que revelen que tens un problema amb els souvenirs!

Benvinguts, amics de l’aventura! Avui us porto un tema que potser us farà dir: “Ai, Déu meu, això em sona!” Prepareu-vos per descobrir si sou uns veritables addictes als souvenirs de viatge. Agafeu les crispetes, perquè comencem!

🚀 1. El Gran Mur de la Nevera Si la teva nevera sembla més el Gran Mur de la Xina fet d’imants, potser és hora de preguntar-te si realment necessites un altre imant de la Torre Eiffel.

🔑 2. El Clauer de les Mil i Una Nits Si necessites una motxilla per portar tots els teus clauers, potser és hora de fer una mica de tria. No voldràs que la gent pensi que ets un guardià de presó, oi?

📸 3. El Fotògraf de Tasses Si tens més tasses que fotos de viatges, i a més a més les utilitzes per fer-te selfies, potser és hora de plantejar-te si la teva afició ha anat massa lluny.

👕 4. L’Armari de les Nacions Unides Si el teu armari sembla la seu de les Nacions Unides amb samarretes de tots els països, potser hauries de plantejar-te si realment necessites una altra samarreta que digui “I ❤️ NY”.

🗺️ 5. El Mapa de les Conquestes Si tens un mapa amb xinxetes de tots els llocs on has comprat un souvenir, i ja no es veu el mapa… Amic, tens un problema!

🎩 6. El Mag de les Boles de Neu Si fas desaparèixer les boles de neu com un mag cada cop que algú ve a casa, potser és hora de deixar d’augmentar la col·lecció.

🍴 7. El Xef de les Espàtules Si la teva cuina està plena d’espàtules de fusta de tot el món, però només saps fer truita de patates, potser hauries de plantejar-te canviar d’afició.

💰 8. El Caçador de Monedes Si tens més monedes estrangeres que diners al banc, potser és hora de plantejar-te si realment necessites una altra moneda d’ 1 yen.

📚 9. La Biblioteca de l’Aeroport Si tens més guies de viatge que llibres a la teva biblioteca, i a més a més les llegeixes com si fossin novel·les, potser és hora de fer una pausa.

🎎 10. El Museu de Figures Si la teva casa sembla un museu de figures i estatuetes de tot el món, i jano saps on posar la pròxima, potser és hora de plantejar-te si realment necessites una altra estatueta de la Llibertat.

I això és tot, amics viatgers! Si us heu sentit identificats amb més de tres d’aquests punts, potser és hora de reconèixer que sou uns autèntics addictes als souvenirs. Però no patiu, no sou els únics!

Recordeu que el més important d’un viatge són les experiències i les memòries que ens emportem al cor. I, de tant en tant, un petit souvenir no fa mal a ningú. Però si la teva casa comença a semblar un mercat de puces internacional, potser és hora de fer una mica de neteja.