Horòscop a la cabina:
Què esperar del teu company de seient segons el seu signe zodiacal

Tots hem experimentat moments memorables (i no tan memorables) amb els nostres companys de seient durant un vol. Però, què passaria si poguessis predir com serà el teu viatge basant-te en el signe zodiacal del teu company? Aquí tens una guia divertida i amb humor per saber què esperar del teu veí de seient segons el seu signe del zodíac.

Roda astrològica
Enllaços
Compartir
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Àries (21 de març – 19 d’abril): Prepara’t per a una festa a l’avió! Energètics i apassionats, els Àries són com una festa ambulant. No et sorprendràs si intenten dirigir el personal de cabina o et conviden a una festa improvisada al passadís.

Taure (20 d’abril – 20 de maig): Amants del confort i una mica tossuts, els Taure viatgen com si fossin a un balneari. Esperen serveis VIP, fins i tot en classe turista. No et sorprenguis si treuen un coixí de coll personalitzat i una màscara d’ulls de seda.

Bessons (21 de maig – 20 de juny): Sociables i versàtils, els Bessons són els reis de la xerrameca. Si vols dormir, potser tindràs problemes. Tindran històries per explicar-te des de l’enlairament fins a l’aterratge, i potser fins i tot t’introduiran al seu grup de WhatsApp.

Cranc (21 de juny – 22 de juliol): Emocionals i protectors, els Crancs podrien oferir-te el sopar de la seva mare. Estaran pendents de tu com si fossis família. Espera una muntanya de berenars casolans i consells sobre la vida.

Lleó (23 de juliol – 22 d’agost): Carismàtics i orgullosos, els Lleó viatgen com si fossin celebritats. Possiblement voldran fer una selfie amb tu. No et sorprenguis si intenten fer un discurs motivacional per tot l’avió.

Verge (23 d’agost – 22 de setembre): Organitzats i meticulosos, els Verge porten tot el seu itinerari planificat. No et preocupis pel passaport o els auriculars, perquè ells ho tenen tot controlat. Fins i tot et poden oferir consells per millorar la teva tècnica de plegar la safata del seient.

Balança (23 de setembre – 22 d’octubre): Amables i diplomàtics, els Balança fan amics per tot arreu. Esperen que la seva simpatia s’estengui a tots els passatgers. Converses sobre l’última pel·lícula de moda i intents de mediar en qualsevol disputa per l’espai de l’equipatge són possibles.

Escorpí (23 d’octubre – 21 de novembre): Intensos i enigmàtics, els Escorpí viatgen amb una aura de misteri. No parlaran gaire al principi, però quan ho facin, prepara’t per a converses profundes i revelacions sorprenents. Potser descobreixes que ets el personatge secundari del seu pròxim best-seller.

Sagitari (22 de novembre – 21 de desembre): Aventurers i optimistes, els Sagitari fan que cada vol sembli un safari. Històries de viatges i plans per a noves aventures no faltaran. Tindran una llista d’anècdotes i probablement t’intentaran convèncer perquè et sumis a la seva pròxima expedició al Nepal.

Capricorn (22 de desembre – 19 de gener): Responsables i disciplinats, els Capricorn viatgen amb un objectiu clar. Estaran treballant en el seu portàtil o repassant documents. Res de xerrades innecessàries; estan massa ocupats planejant la seva pròxima gran fita.

Aquari (20 de gener – 18 de febrer): Innovadors i independents, els Aquari porten la seva pròpia festa de pensaments. Converses sobre tecnologia futurista i canvis socials. Poden sorprendre’t amb gadgets que ni sabies que existien i idees sobre com salvar el món.

Peixos (19 de febrer – 20 de març): Empàtics i somiadors, els Peixos poden perdre’s en els seus pensaments. Estaran amb auriculars escoltant música o dibuixant en el seu quadern. Et poden oferir la seva ajuda si necessites alguna cosa, però la major part del temps estaran al seu propi món imaginatiu.

Recomancions

Emma Vidgen
Tus astros y tú
Cinco Tintas, 2023

Descobreix l’amor, la creativitat i el propòsit de la teva ànima a través de la carta astral.

Liv Strömquist
Astrología liviana
Reservoir Books, 2023

Un llibre d’astrologia per a aquells que creuen que l’odien

Organitza