Has escoltat mai sobre objectes que semblen atraure la desgràcia, la mala sort o fins i tot fenòmens paranormals? Doncs no estàs sol. Al llarg dels anys, moltes relíquies i artefactes han adquirit fama per les malediccions que suposadament posseeixen. Si ets supersticiós o simplement t’agrada el misteri, aquí et presentem una llista de 10 objectes maleïts que, sens dubte, no voldràs tenir al teu menjador.

Comparteix

🎎 Nina Robert

Allotjada al Museu dels Cayos de Florida, la nina Robert no és el típic joguet que voldries per als teus fills. Es creu que va ser la inspiració per Chucky o Anabelle. La llegenda diu que estava posseïda i que causava desgràcies als que la desafiaven. Ah, la infància i els seus joguets…

💎 Diamant Hope

La seva brillantor pot ser enlluernadora, però els seus antecedents són encara més impactants. Aquest diamant ha passat per moltes mans al llarg dels segles, incloent-hi la reialesa, i ha estat associat amb una sèrie de desgràcies i mala sort per a aquells que el posseeixen. Un brillant recordatori que no tot el que lluu és or.

🛏️ Llit del Diable

Ubicat a Anglaterra, aquest llit ha estat el lloc de moltes morts inusuals. La llegenda diu que qualsevol persona que hi dormi morirà en poc temps, convertint aquest llit en una peça de mobiliari que molts preferirien evitar. Una solució radical per a l’insomni, sens dubte.

📜 El Necronomicón

Suposadament escrit per Abdul Alhazred, aquest llibre fictici de màgia negra creat per H.P. Lovecraft ha estat adoptat per la cultura popular com un llibre real de coneixements ocults i malediccions. Ideal per una lectura lleugera abans de dormir…si t’atreveixes.

🎨 La pintura de la mort de Valdemar

Inspirada en una història d’Edgar Allan Poe, aquesta pintura fictícia ha capturat la imaginació de molts artistes. Encara que no és una pintura real, les recreacions porten amb si una maledicció que pot afectar aquells que la miren. Un toc macabre per a qualsevol col·lecció d’art.

🗿 Estàtua de la Deessa de la Mort

També coneguda com la Deessa de la Mort de la Ciutat de Guatemala, aquesta estàtua és un recordatori mortal que algunes coses són millor admirades de lluny. Es diu que causa la mort a aquells que entren en contacte amb ella.

🎵 La simfonia maleïda de Mozart

També coneguda com la Simfonia núm. 25, la llegenda diu que Mozart va compondre aquesta simfonia sota una maledicció que afecta els que l’escolten. Una melodia que podria deixar-te sense alè, literalment.

💍 Anell de Valentino

Aquest complement de moda suposadament va portar mala sort als seus propietaris, inclòs el famós actor Rodolfo Valentino, qui va morir jove. Una joia que potser no voldràs heretar.

🧊 L’Iceberg del Titànic

Encara que no és un objecte maleït per se, l’iceberg que va enfonsar el Titànic és famós pel seu paper en la tragèdia que va resultar en la pèrdua de moltes vides. Un recordatori fred i dur de la fatalitat.

🚗 El cotxe de James Dean

El Porsche 550 Spyder en el qual James Dean va morir el 1955 tenia una reputació maleïda, ja que hi va haver altres lesions i morts associades amb les peces recuperades del cotxe després de l’accident. Un clàssic que potser voldràs evitar en el teu pròxim viatge per carretera.

Participa al concurs de relats

T’engresques a escriure un conte de terror? Desperta la teva imaginació més tètrica i envia’ns un relat que ens faci tremolar!