La figura del pallasso, creada per fer riure, ha trobat un lloc en el fosc món de la por. Des de Pennywise fins al Joker, aquests personatges han demostrat que una rialla pot ser tan esgarrifosa com un crit. Però, què faries si et trobessis cara a cara amb un pallasso assassí? No tinguis por! Si la mera idea et fa tremolar, podries estar experimentant Coulrofòbia, la por dels pallassos. Però no et preocupis, aquí et deixem la guia definitiva per sobreviure a aquests maquillats maníacs i encara així, mantenir el teu sentit de l’humor intacte.

Comparteix

📖 Coneix el teu enemic
Llegeix It d’Stephen King, el llibre que va introduir al món del terror els pallassos, i descobreix com els personatges aconsegueixen enfrontar-se a aquest temible enemic. No hi ha res com una mica de lectura per preparar-se!

🎭 Prepara’t per actuar
Aprèn a riure sota pressió. Pot semblar contraintuïtiu, però una bona rialla pot confondre el teu colorit adversari i donar-te uns segons crucials per pensar en el teu següent moviment.

🔴 El nas vermell: la millor disfressa
Si no pots vèncer-los, uneix-te a ells! Bé, almenys en aparença. Un nas vermell pot ser el teu millor aliat per despistar un pallasso assassí. Podria pensar que ets un dels seus i donar-te el temps suficient per planificar la teva fugida. És el camuflatge perfecte en un món de rialles sinistres!

🍿 Tingues els teus subministraments a prop
Una bossa de crispetes, una beguda o qualsevol objecte que tinguis a mà pot ser la teva salvació. La improvisació és clau quan t’enfrontes a un enemic tan imprevisible!

🏃‍♀️ Corre, però amb estil
Escapa de manera creativa. De vegades, una retirada estratègica és la millor opció. I recorda, una rialla nerviosa pot accelerar els teus passos!

🤔 Utilitza la lògica del circ
Els pallassos solen treballar en grup, així que si veus un, prepara’t per l’espectacle complet! Mantingues-te alerta i mai deixis l’esquena desprotegida.

👥 Busca aliats
En una situació de pallasso versus grup, les probabilitats estan a favor teu. Reuneix als teus amics i enfronteu-vos junts a la por, amb un somriure!

🎶 Escolta música alegre
Una melodia divertida pot ser l’antídot perfecte per la por que intenten inspirar aquests pallassos. L’humor és, després de tot, la millor medicina!

Participa al concurs de relats

T’engresques a escriure un conte de terror? Desperta la teva imaginació més tètrica i envia’ns un relat que ens faci tremolar!